Corona aanpassingen in mijn praktijk

Indien je ziek bent (al of niet getest) of verkoudheidssymptomen hebt, je partner of kinderen, of andere nauwe contacten ziek zijn of in aanraking gekomen zijn met andere zieke personen, dan vraag ik om me te informeren en de afspraak te annuleren. Respecteer alsjeblieft de regels die hieromtrent algemeen bekend zijn.  Zo houden we het veiliger voor ons allemaal.

Bij het binnenkomen en het verlaten van de praktijk kan je je handen grondig wassen en ontsmetten. Ikzelf doe dat ook telkens voor en na elke behandeling. Ook ontsmet ik na elke consultatie alle oppervlakken waarmee je in aanraking geweest bent: van de behandelingstafel tot en met de deurbel.

 

Gelieve zelf 2 grote handdoeken mee te brengen.

De tijd in de wachtzaal gaan we tot een minimum beperken. Dus kom precies op tijd. Als je toch te vroeg zou zijn, stel ik het op prijs dat je in je auto wacht. De tijd die ik tussen de consultaties voorzie gebruik ik om de praktijk te verluchten en te ontsmetten.

Er is gelegenheid tot veilig elektronisch betalen.

Kom liefst alleen naar je afspraak.

Voor baby en kindermassage kan online een afspraak gemaakt worden, waarbij ik de massage leer aan de ouders.

Ook voor een gesprek, raad vragen, qi gong, meditatie en ademoefeningen, coaching kan een online afspraak geboekt worden. Voorlopig doe ik dat via google meet. We spreken telefonisch of via mail een moment af en dan stuur ik je per mail de uitnodiging tot een gesprek.

IMG-20200518-WA0000.jpeg