top of page

Nu Zi Qi Gong / Qi Gong voor vrouwen en buikdans geannuleerd

Qi Gong voor vrouwen (Nu Zi Qi Gong) en buikdans zijn allebei heel helend voor vrouwen.

We combineren dans met qi gong zelfmassage die samengesteld is op basis van de specifieke fysiologische eigenschappen van de vrouw. Vloeiende qi flow, visualisatie, speelsheid en creativiteit geven samen een verbetering van je vitaliteit, opbouw van fertiliteit en balans tussen lichaam en geest.

Buikdans is een hele goeie workout voor je rug, diepe buikspieren en bekkenbodem. Je leert te dansen met je mooie vrouwelijke energie en verbindt hart en bekken in de vloeiende bewegingen. Je ontdekt de veelheid van  soepele bewegingen met de heupen, de ganse ruggengraat, de buste, schouders en armen tot in de vingertoppen, het hoofd. En dat allemaal op ritmische en meeslepende muziek.

We dansen op blote voeten, of op sokjes als je dat liever hebt. Je draagt best een losse broek of wijde rok met een top en een vlotte sjaal rond de heupen. Als je een buikdanssjaaltje hebt mag je dat zeker meebrengen!
 

De les wordt gegeven door Christine Sterckx in Denderhoutem

Data: nieuwe data 22 en  29 februari en 7, 14 en 21 maart 2024 van 19u30 tot 21u

Locatie: Academie voor muziek en dans, Denderhoutem

Inschrijven alleen via: wereldvanmagie@protonmail.com, 75€ voor de reeks, 20€ per les, rekeningnummer van de Wereld van Magie BE25 8916 6416 6282

bottom of page